Nyheter, insikter och artiklar

Här delar vi med oss om digitalisering och automatisering som ökar lönsamheten.

Samt nyheter om CPQ och oss såklart.

CIO-trend och Chessit logotyp
Om Chessit

Chessit talar på CIO Trend 2023

Chessit talar på IDG:s event CIO Trend 2023. Vi kommer att prata om hur man kan tweaka och trimma affären för att öka lönsamheten genom automatiserade affärsflöden.

Läs mer →
god jul hälsning
Om Chessit

Chessit rundar av ett roligt och spännande år

Ett resultat av allt arbete är Chessits moderna affärsplattform Antalys som gör att våra kunder själva kan lägga till nya affärsregler, affärsmodeller och ny funktionalitet. Antalys CPQ är den första tillämpningen och under 2023 så ser vi på Chessit fram emot att släppa fler tillämpningar.

Läs mer →
Per Andersson
Om Chessit

Per Andersson ny vd på Chessit

Per Andersson blir ny vd på Chessit. Med lång erfarenhet av att leda och växa mjukvarubolag i Sverige och internationellt kommer han leda Chessits nya datadrivna SaaS-lösningar.

Läs mer →
creatio atlas banner
CRM

Effektivisera med Creatio 8.0 Atlas

Creatios nya uppdatering 8.0 Atlas innehåller omgjorda funktioner som inte kräver kod och är uppdelat i tre huvudsakliga områden No-Code Console, Freedom UI och Composable Approach. En No Code-plattform som hjälper dig att automatisera arbetsflöden och att bygga applikationer med en otrolig frihet.

Läs mer →
mönster bakgrund
Om Chessit

Chessit får en helt ny outfit

Chessit står inför en spännande tillväxtresa och för att matcha den nya större kostymen så lanserar Chessit en helt sprillans ny webbplats. Samtidigt lanseras också en ny logotyp och grafisk profil där digitalisering, automatisering och strategi står i fokus. 

Läs mer →
printscreen cpr desktop
CPQ

CPQ för dig som arbetar inom sälj

Hur kan CPQ hjälpa dig i ditt säljarbete? Vi har listat några frågor och svar om hur CPQ hjälper dig att öka säljtakten, säkerställa vinstmarginal och ha full kontroll från affärsmöjlighet till offert och slutligen pengarna in på kontot. 

Läs mer →
illustration digitalt hjärta
CPQ

Skaffa ett digitalt hjärta till din verksamhet – en CPQ

Se en CPQ som din verksamhets digitala hjärta. En digital motor som hjälper alla delar av verksamheten. Den sparar tid och pengar genom att automatisera era arbetsuppgifter, säkerställer affärens vinstmarginal och att alla arbetar efter samma regelverk. Allt detta med Chessits CPQ.

Läs mer →