21 februari 2023

Öka lönsamheten genom att tweaka och trimma din affär

Se Chessits presentation från CIO Trend 2023. Chessits CEO Per Andersson och CMO Caroline Hedberg, pratade för Sveriges CIOs om hur man kan öka lönsamheten genom automatiserade affärsflöden. 

Hade du inte möjlighet att lyssna på Chessits presentation från CIO Trend 2023? Ingen fara, nu kan du i lugn och ro lyssna på presentationen när det passar dig.

Presentationens innehåll

Alla har oftast en fungerande affärsmodell, men det är HUR vi arbetar med affären som är avgörande. Vår CEO, Per Andersson och vår CMO Caroline Hedberg kommer ge publiken insikter kring hur de kan få full översikt av affärsflödet och samtidigt optimera sin affär.

  • Varför är det viktigt att kunna tweaka och trimma sin affär? Vad är det som går att trimma för att öka lönsamheten?
  • Affärsarkitektur – Revenue Technology. Strategin för hur automatiserade affärsflöden ger en träffsäker affär.
  • Affärens hjärna och hjärta. Det är förutsättningen för att kunna fortsätta driva och affärsutveckla sin affär. Samt att kunna ta säkra affärskritiska beslut.

Kort om våra talare

Per Andersson

Per är CEO på Chessit och har jobbat med mjukvara för automatisering och digitalisering av verksamheter sedan sin första anställning som programmerare.

Per har aktivt deltagit i digitaliseringen av den globala finansmarknaden och jobbat med börser och deras medlemmar i London, New York, Hong-Kong, Singapore och Norden. De senaste åren har Per ägnat tid till system för datadriven analys att effektivisera affären samt efterlevnad av regelverk.  

Innan Chessit har Per innehaft ledade roller på bl.a. Nasdaq, Orc Software i London, New York och kommer senast från Reg&Tech Solutions som grundare och VD.

Caroline Hedberg

Caroline är CMO på Chessit och har arbetat på digitala byråer och inom IT-branschen under nästan hela sin karriär. Hon är strateg ut i fingerspetsarna och har aktivt i ledande roller bidragit till ett flertal tillväxtresor på olika företag. Hennes passion är såklart den digitala affären, men utvecklingen av verksamheten med ett hållbart utförande, ligger henne mycket varmt om hjärtat.

Läs mer om CIO Trend.

Dela

Facebook
LinkedIn
Caroline Hedberg

Caroline Hedberg

Chief Marketing & Engagement Officer

Läs mer här