creatio på olika enheter
2 december 2021

Creatio – ett kraftfullt världsledande low-code CRM enligt Gartner

Creatio återvänder som ledare på Gartners Magic Quadrant för Sales Force Automation. Ett CRM för er som vill ha ett low-code CRM med styrkor inom både sälj, marketing automation och kundtjänstlösningar.

Ett bra CRM ska vara enkel att använda och Creatios funktioner och design gör så att användarna kan börja arbeta i verktyget redan från dag ett. Genom att använda sig av Creatio kan du påskynda effektiviteten i ditt företag. Creatio utvecklades med grundfilosofin att just utbildning och inkörningssträckor ska vara snabba och smidiga, så alla kan komma i gång i princip på direkten. 

creatio på olika enheter

Varför rekommenderar vi Creatio? 

 1. Superenkelt att använda. 
  Creatio är lätt att använda och ser dessutom bra ut. Verktyget innehåller enkla funktioner och ett tydligt designspråk och användarna får en tydlig struktur, som kan anpassas snabbt med “drag and drop” -funktioner. 
 2. Inga trösklar och sömlös upplevelse. 
  Creatio stöttar användaren i sitt vardagsarbete. Dina mejl synkroniseras till Creatio och länkas till berörda kontakter, oavsett om du skickar dem från plattformen eller i ditt mejlprogram. Dina möten och aktiviteter likaså. Du får flexibla dashboards, påminnelser, snabb och precis sökfunktion, internkommunikation osv. Creatios prisbelönta stöd för arbetsprocesser guidar och styr användarna i det dagliga arbetet, både i Creatio men även i processer som samverkar med andra kollegor/avdelningar/system. 
 3. Många verktyg i ett. 
  Creatio stöttar olika användare. Alla på säljavdelningen, i marknadsteamet och de som arbetar med kundtjänst arbetar i en och samma plattform. Detta ger verksamheten en 360 graders vy av kunder, kontakter och vår egen verksamhet. Systemet erbjuder stöd för affärsprocesser, visualisering av data, synkroniserad mejl och kalender, checklistor, triggers och påminnelser och notifikationer som är tillgängliga genom hela plattformen.  
 4. Bra överblick på analysrapporter. 
  Med bara ett klick kan du enkelt ta ut rapporter och få en överblick över resultat, nutid och framtid. Creatio har genomgående funktioner för att visualisera data, generera dokument med dynamiskt innehåll och för avancerade beräkningar på Sälj-pipelines med mål mot utfall.

Chessit – lång erfarenhet av Creatio 

Vi på Chessit är skandinavisk partner för Creatio. Vi har lång erfarenhet av plattformen och kan enkelt och tidseffektivt hjälpa till att anpassa lösningar efter era önskemål. Vi hjälper våra kunder att digitalisera och automatisera sina verksamheter genom att leverera datastyrda, dynamiska systemstöd som stärker verksamheten nu och i framtiden. Creatio är ett av de verktyg/plattformar som vi använder oss av för att göra detta. Vi bokar gärna ett möte och visar hur Creatio kan möta era behov.  

Kontakta vår CEO Johan Granqvist för att prata mer om hur Creatio kan hjälpa just er. Eller läs mer om hur ett CRM kan effektivisera era arbetsflöden.

Dela

Facebook
LinkedIn
Caroline Hedberg

Caroline Hedberg

Chief Marketing & Engagement Officer

Läs mer här