Ikano bank logo chessit logo
4 september 2023

Chessit och Ikano Bank talar på CIO Data & AI Summit

Den 26 september talar Chessits CEO Per Andersson tillsammans med Tim Sundberg, Lead Business Architect på Ikano Bank för Sveriges CIOs på Clarion Skanstull i Stockholm.

Programpunkt: ”Transformation – kompetens och hårt arbete”

Ikano Bank är mitt uppe i ett transformationsprojekt för att införa en helt datadriven B2B-affär. Ta del av lärdomar om affärsarkitektur, automatiserade processer, kostnadseffektiv tillväxt, lösningar som ger mätbara resultat. Transformation handlar om kompetens och hårt arbete.

  • Hur vi gör affären – inte affären i sig
  • Från en produktdriven till en kunddriven affär
  • Tänk stort – starta smått – skala fort

Kom och träffa oss under eventet. Du hittar oss i vår monter på CIO Data & Ai Summit.

Kort om våra talare

Per Andersson

Per är CEO på Chessit och har jobbat med mjukvara för automatisering och digitalisering av verksamheter sedan sin första anställning som utvecklare.

Per har aktivt deltagit digitaliseringen av värdepappershandel och jobbat med börser och deras medlemmar i Europa, Nordamerika och Asien. De senaste åren har Per ägnat tid till system för datadriven analys för att effektivisera kunders affärer samt uppfyllnad av gällande regelverk.

Innan Chessit har Per innehaft ledade roller på bl.a. Nasdaq, Orc Software och kommer senast från Reg&Tech Solutions som grundare och VD.

Tim Sundberg

Tim är Lead Business Architect på Ikano Bank. Ikano Bank tillhandahåller finansiella tjänster till privata konsumenter och små/medelstora verksamheter. 

Tim har i nästan 40 år deltagit globalt i verksamhetsdrivna transformationsprojekt där digitalisering varit huvudtema. Redan i slutet på 80-talet var Tim central i utvecklingen av digitalisering av svensk värdepappersmarknad. Införandet av elektronisk handel och avveckling av värdepappersaffärer blev redan i början av 90-talet digitaliserad i Sverige och har delvis stått modell för utveckling av de globala kapitalmarknaderna.

Tim var i 18 år affärsarkitekt på Alfred Berg en av Europas ledande kapitalmarknadsaktörer under 90-talet. Efter det har Tim arbetat med affärsarkitektur och transformationsprojekt med flera Nordiska och Internationella banker och kapitalmarknadsaktörer, i Sverige bl a Handelsbanken, Swedbank, Länsförsäkringar, Industrivärdens Kapitalförvaltning, Öhman gruppen, Euroclear, AP-fonder mm.

Läs mer om CIO Data & AI Summit.
Läs mer om CPQ.

Dela

Facebook
LinkedIn
Caroline Hedberg

Caroline Hedberg

Chief Marketing & Engagement Officer

Läs mer här