CIO-trend och Chessit logotyp
1 februari 2023

Chessit talar på CIO Trend 2023

Den 15 februari talar Chessits CEO Per Andersson och CMO Caroline Hedberg för Sveriges CIOs på IDGs event. De kommer att prata om hur man kan tweaka och trimma affären för att öka lönsamheten genom automatiserade affärsflöden. 

Programpunkten: 2023 – Tweaka & Trimma din affär

Alla har oftast en fungerande affärsmodell, men det är HUR vi arbetar med affären som är avgörande. Vår CEO, Per Andersson och vår CMO Caroline Hedberg kommer ge publiken insikter kring hur de kan få full översikt av affärsflödet och samtidigt optimera sin affär.

Du får höra bland annat om:

  • Vad går att tweaka och trimma i affären för att öka lönsamheten?
  • Strategin för hur automatiserade affärsflöden ger en träffsäker affär.
  • Varför detta är förutsättningen för att kunna fortsätta driva och affärsutveckla sin affär OCH ta säkra affärskritiska beslut.

Kort om våra talare

Per Andersson

Per är CEO på Chessit och har jobbat med mjukvara för automatisering och digitalisering av verksamheter sedan sin första anställning som programmerare.

Per har aktivt deltagit i digitaliseringen av den globala finansmarknaden och jobbat med börser och deras medlemmar i London, New York, Hong-Kong, Singapore och Norden. De senaste åren har Per ägnat tid till system för datadriven analys att effektivisera affären samt efterlevnad av regelverk.  

Innan Chessit har Per innehaft ledade roller på bl.a. Nasdaq, Orc Software i London, New York och kommer senast från Reg&Tech Solutions som grundare och VD.

Caroline Hedberg

Caroline är CMO på Chessit och har arbetat på digitala byråer och inom IT-branschen under nästan hela sin karriär. Hon är strateg ut i fingerspetsarna och har aktivt i ledande roller bidragit till ett flertal tillväxtresor på olika företag. Hennes passion är såklart den digitala affären, men utvecklingen av verksamheten med ett hållbart utförande, ligger henne mycket varmt om hjärtat.

Läs mer om CIO Trend.

Dela

Facebook
LinkedIn
Caroline Hedberg

Caroline Hedberg

Chief Marketing & Engagement Officer

Läs mer här