god jul hälsning
20 december 2022

Chessit rundar av ett roligt och spännande år

Per Andersson, vd på Chessit, önskar alla en god jul och ett gott nytt år och summerar året som gått.

Chessit önskar alla en god jul och ett gott nytt år.

2022 är ett år som vi alla kommer att minnas. Mitt starkaste intryck är viljan och förmågan att sluta upp kring det som är allra viktigast för oss. Jag tänker givetvis på det pågående kriget i Ukraina och den solidaritet som världen visar Ukraina i deras kamp om att vara och förbli ett självständigt land.

Om vi lämnar den världspolitiken, så vill jag passa på att tacka våra kunder för ännu ett roligt och spännande år. Vi har tillsammans med era team digitaliserat och automatiserat processer som förändrat, förbättrat och förstärkt era affärer och kundinteraktioner. Stort tack för ert förtroende! Det uppskattar jag mycket.

Ett resultat av allt arbete är Chessits moderna affärsplattform Antalys som gör att våra kunder själva kan lägga till nya affärsregler, affärsmodeller och ny funktionalitet. Antalys CPQ är den första tillämpningen och under 2023 så ser vi på Chessit fram emot att släppa fler tillämpningar.

Under 2022 passade vi på att välkomna flera nya medarbetare till vårt team. Ni bidrar alla till Chessits kund och lösningsfokuserade kultur och att vi trivs och har kul på jobbet. Varmt välkomna och superkul att ha er ombord.

Chessit går  in i det nya året  med tillförsikt och blickar fram mot nya kunder, nya kundprojekt, nya lösningar och fler medarbetare som vill vara med och göra skillnad.

Jag önskar alla våra kunder, partners och vänner en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

/Per Andersson, vd på Chessit

Dela

Facebook
LinkedIn
Caroline Hedberg

Caroline Hedberg

Chief Marketing & Engagement Officer

Läs mer här