chessit kontorslokal
21 februari 2022

Chessit skiner i nya fina kontorslokaler

Chessit har flyttat till nya fina kontorslokaler föra att möta nya behov kring en arbetsplats som ska hantera arbete på både distans och på kontoret.  

Vi har inte flyttat särskilt långt, nämligen bara från Svärdvägen 3A till Svärdvägen 3B i Mörby Centrum. Vi har alltså bara flyttat till en annan del av huskroppen vi tidigare satt i. De nya lokalerna är lite mindre till ytan, men mycket bättre planerade och att inte glömma, mycket stiligare.  

– Våra medarbetare arbetar både på distans och på kontoret. Det betyder att våra kontorslokaler behöver möta andra behov idag än tidigare. Exempelvis behöver vi inte lika många arbetsstationer som förut, vi behöver ny teknik som möter de nya behoven för mötesrummen, att ha mötesdeltagare både på plats i rummet och på distans som ska skötas problemfritt, säger Caroline Hedberg, Chief Marketing och Engagement Officer. 

– I framtiden ser vi kanske inte nödvändigtvis att vi får större lokaler i samband med att företaget växer, utan snarare att vi har mindre kontorslokaler på olika geografiska platser. Men det blir nästa steg i vår tillväxtresa och vi får se hur världen ser ut då helt enkelt, nu börjar vi med moderna lokaler anpassade för arbete på plats och distans, säger Johan Granqvist, CEO på Chessit.  

Välkomna in till oss på Chessit på Svärdvägen 3B i Mörby CentrumLäs mer om Chessit.

Dela

Facebook
LinkedIn
Caroline Hedberg

Caroline Hedberg

Chief Marketing & Engagement Officer

Läs mer här