creatio atlas banner
14 mars 2022

Effektivisera med Creatio 8.0 Atlas

Creatios nya uppdatering 8.0 Atlas innehåller omgjorda funktioner som inte kräver kod och är uppdelat i tre huvudsakliga områden No-Code Console, Freedom UI och Composable Approach. En No Code-plattform som hjälper dig att automatisera arbetsflöden och att bygga applikationer med en otrolig frihet.

Freedom UI 

Creatios nya uppdatering 8.0 Atlas har ett helt nytt ramverk för UI/UX-konfiguration kallat “Freedom UI”. Det innehåller ett bibliotek med fördefinierade vyer, widgetar och mallar för att påskynda designprocessen. Nu kan No Code-utvecklare utforma flera typer av gränssnitt som dessutom är väldigt flexibla.   

Freedom UI gör det möjligt för användare att snabbt tillämpa teman och stilar som automatiskt anpassar sig till olika skärmar och enheter. Med hjälp av Creatios kraftfulla AI-motor föreslår också Freedom UI vilka element som kan användas i olika ytor och användningsområden. Det uppfyller dessutom alla krav för tillgänglighet. 

Läs mer om hur CRM kan effektivisera era arbetsflöden.

Composable Approach 

Composability gör det möjligt för No code-utvecklare att använda komponerbara element i varje steg av utvecklingsprocessen. De komponerbara elementen kan nås direkt från konsolen. No Code-utvecklingsprocessen gör det möjligt för användare att färdigställa applikationer och återanvända komponenter som nyttjar “Lego blocks”-metoden. Det ger också möjligheten att använda Creatios +750st Marketplace-program, kopplingar och mallar som kan distribueras med ett klick och användas i designprocessen.  

Releasen innehåller också förbättrade ALM-funktioner som ger No code-utvecklare möjlighet att visa tillgängliga instanser, utföra driftsättningsåtgärder och dirigera program i varje steg av utvecklingslivscykeln. ALM-portalen ger möjlighet att organisera olika teams arbete (No-code arkitekter, No-code utvecklare, professionella utvecklare etc.), samtidigt som de hanterar samarbetsprocesser och inbjudningar. 

Läs mer om hur CRM kan effektivisera era arbetsflöden.

No-code Console 

I uppdateringen förenklar och utökar Creatio alla programdesignverktyg avsevärt till den enhetliga kodfria konsolen, en modul där No code-utvecklare kan designa och driftsätta sina program. Konsolen innehåller möjligheten att skapa och konfigurera nya och befintliga sidor, konfigurera datamodeller och åtkomsträttigheter, utforma arbetsflöden och aktivera kodfria integrationer med SOAP- och REST-tjänster. Konsolen innehåller också möjligheten att komma åt avancerade konfigurationsverktyg som är tillgängliga för professionella utvecklare. Detta underlättar för teamets utvecklingssamarbete.  

Läs mer om hur CRM kan effektivisera era arbetsflöden.

Läs mer om Creatio.

Dela

Facebook
LinkedIn
Caroline Hedberg

Caroline Hedberg

Chief Marketing & Engagement Officer

Läs mer här