Per Andersson

Per Andersson ny vd på Chessit

8 juni 2022

Styrelsen i Chessit har utsett Per Andersson till ny vd. Med lång erfarenhet av att leda och växa mjukvarubolag i Sverige och internationellt kommer han leda Chessits tillväxt med nya datadrivna SaaS-lösningar.

English version can be found here.

Per Andersson tar över efter Johan Granqvist som framgångsrikt har drivit Chessit under de tre senaste åren. Per kommer senast från FCG där han har varit VD för Reg&Tech Solutions. 

Per Andersson, ny vd på Chessit.

– Vi gläds mycket över att hälsa Per välkommen till oss på Chessit. Förutom en gedigen erfarenhet från IT-branschen har Per Andersson breda meriter av att framgångsrikt, och med ett starkt kundfokus, driva och utveckla olika verksamheter och bolag, säger Joakim Dahlgren, styrelseordförande för Chessit.

– Chessits expertis och fokus på datadrivna lösningar som skapar intäkter och automatiserar kundernas affär ligger helt rätt i tiden. Kunderna och marknaden vill dra nytta av de möjligheter som de senaste årens innovation medfört med molnbaserade SaaS-lösningar. Att växa Chessit tillsammans med teamet och våra kunder ska bli otroligt kul, säger Per Andersson, VD för Chessit.

Om Chessit:

Chessit grundades 2006 och har sedan dess hjälpt sina kunder att effektivisera och automatisera affärsverksamhet, kundresor, arbetsflöden och interna processer. Chessit är i en tillväxtfas och satsar på egenutvecklade SaaS-baserade lösningar. 

Kontaktpersoner

Joakim Dahlgren, Styrelseordförande
 jdahlgren1970@icloud.com
+46 70 979 03 05

Caroline Hedberg, CMO
caroline.hedberg@chessit.se
+46 79 103 68 48 

Per Andersson, VD
per.andersson@chessit.se
+46 70 001 90 47

Dela

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Caroline Hedberg

Caroline Hedberg

Chief Marketing & Engagement Officer

Läs mer här

Per Andersson

Per Andersson new CEO of Chessit

The board of Chessit has appointed Per Andersson as the new CEO of Chessit. With extensive experience in leading and growing software companies in Sweden and internationally, he will lead Chessit’s growth with new data-driven SaaS solutions.

Läs mer →
creatio atlas banner

Effektivisera med Creatio 8.0 Atlas

Creatios nya uppdatering 8.0 Atlas innehåller omgjorda funktioner som inte kräver kod och är uppdelat i tre huvudsakliga områden No-Code Console, Freedom UI och Composable Approach. En No Code-plattform som hjälper dig att automatisera arbetsflöden och att bygga applikationer med en otrolig frihet.

Läs mer →

Om oss

Chessit levererar digitala SaaS-lösningar som stärker våra kunders affärer genom digitalisering och automatisering.

© 2021 Chessit AB. All rights reserved.
Image and icon credits
Integritetspolicy