chessit kontorslokal

Chessit skiner i nya fina kontorslokaler

21 februari 2022

Chessit har flyttat till nya fina kontorslokaler föra att möta nya behov kring en arbetsplats som ska hantera arbete på både distans och på kontoret.  

Vi har inte flyttat särskilt långt, nämligen bara från Svärdvägen 3A till Svärdvägen 3B i Mörby Centrum. Vi har alltså bara flyttat till en annan del av huskroppen vi tidigare satt i. De nya lokalerna är lite mindre till ytan, men mycket bättre planerade och att inte glömma, mycket stiligare.  

– Våra medarbetare arbetar både på distans och på kontoret. Det betyder att våra kontorslokaler behöver möta andra behov idag än tidigare. Exempelvis behöver vi inte lika många arbetsstationer som förut, vi behöver ny teknik som möter de nya behoven för mötesrummen, att ha mötesdeltagare både på plats i rummet och på distans som ska skötas problemfritt, säger Caroline Hedberg, Chief Marketing och Engagement Officer. 

– I framtiden ser vi kanske inte nödvändigtvis att vi får större lokaler i samband med att företaget växer, utan snarare att vi har mindre kontorslokaler på olika geografiska platser. Men det blir nästa steg i vår tillväxtresa och vi får se hur världen ser ut då helt enkelt, nu börjar vi med moderna lokaler anpassade för arbete på plats och distans, säger Johan Granqvist, CEO på Chessit.  

Välkomna in till oss på Chessit på Svärdvägen 3B i Mörby CentrumLäs mer om Chessit.

Dela

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Caroline Hedberg

Caroline Hedberg

Chief Marketing & Engagement Officer

Läs mer här

creatio atlas banner

Effektivisera med Creatio 8.0 Atlas

Creatios nya uppdatering 8.0 Atlas innehåller omgjorda funktioner som inte kräver kod och är uppdelat i tre huvudsakliga områden No-Code Console, Freedom UI och Composable Approach. En No Code-plattform som hjälper dig att automatisera arbetsflöden och att bygga applikationer med en otrolig frihet.

Läs mer →
mönster bakgrund

Chessit får en helt ny outfit

Chessit står inför en spännande tillväxtresa och för att matcha den nya större kostymen så lanserar Chessit en helt sprillans ny webbplats. Samtidigt lanseras också en ny logotyp och grafisk profil där digitalisering, automatisering och strategi står i fokus. 

Läs mer →

Om oss

Chessit är ett tjänstebolag och framtida SaaS-bolag som grundades 2006. Sedan dess har vi hjälpt våra kunder att vara i digital framkant genom att digitalisera och automatisera arbetsflöden, så de kan skala upp sin verksamhet hållbart samt spara tid och pengar

© 2021 Chessit AB. All rights reserved.
Image and icon credits
Integritetspolicy