Bli en av oss

Digital Business Analyst till Chessit

Nu söker vi en passionerad Digital Business Analyst som ska arbeta med våra kundprojekt med hjälp av våra low code/ no code plattformar, Creatio (CRM) och Antalys (CPQ).

Kort om tjänsten

  • Start:  2023
  • Anställningsform: Heltid
  • Plats:  Chessits hybrid-kontor och möjlighet att jobba på distans. Vi ser helst att du är bosatt i Sverige.

Det kommer du få arbeta med

Som Digital Business Analyst kommer du att arbeta i våra kundprojekt med att samla krav och designa/konfigurera systemstöd för våra kunders verksamheter med hjälp av våra low code/ no code plattformar, Creatio (CRM) och Antalys (CPQ).

Du kommer arbeta i ett team tillsammans med andra business analysts och våra utvecklare, arkitekter, testare, projektledare och UX-designer med mångårig erfarenhet.

Antalys affärsplattform

Antalys är Chessits egenutvecklade SaaS-plattform som används för att digitalisera och automatisera våra kunders affärer.

Antalys är ett no code verktyg som gör att kunderna själva kan sätta upp och styra sin affärsverksamhet och på så sätt optimera sin affär. Plattformen består av ett antal moduler som hanterar affärsspecifika uppgifter och byggs ihop till lösningar för våra kunder.

Ett exempel på en sådan lösning är Antalys CPQ. CPQ står för ”Configure, Price and Quote” som gör det möjligt för kunderna att prissätta och offerera sina erbjudanden snabbare med rätt innehåll och till rätt pris. Den är frågedriven där säljarna eller kunden guidas fram till den lösning de eftersöker. Med hjälp av CPQn så får våra kunder också 100% kontroll på processen för hela affären gällande priser, kostnader, marginaler och villkor.

Läs mer om Antalys CPQ.

Vem vi söker

Vi ser gärna att du har arbetat i minst 5 år som Business Analyst inom CRM och känner dig trygg i den rollen. Du tycker om eller är nyfiken och intresserad av att arbeta med nya moderna low code/ no code plattformar som verktyg för att leverera affärsnytta till våra kunder. Du har relevant eftergymnasial utbildning.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra kunder och ha direkt kommunikation med dessa. Du är duktig på att lyssna och ska kunna omsätta kundernas önskemål till en kvalitativ digital lösning. Det är därför viktigt att du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är van att utföra arbetsuppgifter självständigt, samtidigt som du är en problemlösare som tycker om att arbeta i team.

Vi ser helst att du är bosatt i Sverige.

Du måste ha:

  • 5+ år erfarenhet av CRM
  • 5+ år erfarenhet som BA

Meriterande om du även har kunskap inom:

  • Agila projekt
  • Projektledning

Vilka är Chessit?

Chessit är ett specialistbolag som grundades 2006 och har över 17 års erfarenhet av att vägleda, utveckla och implementera kundlösningar som skapar värde, är skalbara och hållbara över tiden.

Vi är ett team som gillar det vi gör och värnar om en öppen och kul arbetsmiljö. Vi tycker om olikheter och vet att det är det som bidrar till ett bra arbete som genererar innovativa lösningar. Våra kunders möjligheter och utmaningar är vår passion och vi är stolta och glada över våra fantastiska kundrelationer

Chessit har nya kontorslokaler som ligger vid Mörby Centrum, några minuter från city med tunnelbana.

Dela

Facebook
LinkedIn

Andra annonser