Bli en av oss

Fullstack-utvecklare till Chessit

Nu söker vi en passionerad fullstack-utvecklare som ska arbeta med vår egenutvecklade SaaS-baserade affärsplattform Antalys.

Kort om tjänsten

 • Start:  2023
 • Anställningsform: Heltid
 • Plats:  Chessits hybrid-kontor och möjlighet att jobba på distans. Vi ser helst att du är bosatt i Sverige.

Det kommer du få arbeta med

Som fullstack-utvecklare kommer du att vara en viktig del i vårt DevOps-team där du kommer ansvara för att ny-/vidare-utveckla funktionallitet i vår SaaS-baserade digitala affärsplattform Antalys.

Plattformen utvecklas ständigt och i din roll som fullstack-utvecklare kommer du ansvara för att ta fram moderna lösningar med hög kvalité. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med våra utvecklare, arkitekter, testare, projektledare och UX-designer med mångårig erfarenhet.

Antalys affärsplattform

Antalys är Chessits egenutvecklade SaaS-plattform som används för att digitalisera och automatisera våra kunders affärer.

Antalys är ett no code verktyg som gör att kunderna själva kan sätta upp och styra sin affärsverksamhet och på så sätt optimera sin affär. Plattformen består av ett antal moduler som hanterar affärsspecifika uppgifter och byggs ihop till lösningar för våra kunder.

Ett exempel på en sådan lösning är Antalys CPQ. CPQ står för ”Configure, Price and Quote” som gör det möjligt för kunderna att prissätta och offerera sina erbjudanden snabbare med rätt innehåll och till rätt pris. Den är frågedriven där säljarna eller kunden guidas fram till den lösning de eftersöker. Med hjälp av CPQn så får våra kunder också 100% kontroll på processen för hela affären gällande priser, kostnader, marginaler och villkor.

Läs mer om Antalys CPQ.

Vem vi söker

Du har arbetat i minst 5 år med utveckling i C# och är mer än bekväm i den rollen och har relevant eftergymnasial utbildning.

Du gillar produktutveckling och att se att resultatet av ditt arbete uppskattas och används av både användare och företag.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra kunder och ha direkt kommunikation med dessa. Du är duktig på att lyssna och ska kunna omsätta kundernas önskemål till en kvalitativ digital lösning. Det är därför viktigt att du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är van att utföra arbetsuppgifter självständigt, samtidigt som du är en problemlösare som tycker om att arbeta i team.

Vi ser helst att du är bosatt i Sverige.

Meriterande om du även har kunskap inom:

 • .Net core
 • Angular
 • Entity framework
 • MongoDB
 • Web APIer
 • UX
 • Azure DevOps
 • Azure/AWS
 • Containers

Vilka är Chessit?

Chessit är ett specialistbolag som grundades 2006 har över 17 års erfarenhet av att vägleda, utveckla och implementera kundlösningar som skapar värde, är skalbara och hållbara över tiden.

Vi är ett team som gillar det vi gör och värnar om en öppen och kul arbetsmiljö. Vi tycker om olikheter och vet att det är det som bidrar till ett bra arbete som genererar innovativa lösningar. Våra kunders möjligheter och utmaningar är vår passion och vi är stolta och glada över våra fantastiska kundrelationer

Chessit har nya kontorslokaler som ligger vid Mörby Centrum, några minuter från city med tunnelbana.

Dela

Facebook
LinkedIn

Andra annonser