Intelligize

- för dig som vill få hjälp att höja intelligensen i ert försäljningsarbete

FRÅN IDÉ TILL INTELLIGENT CRM-SYSTEM

Tycker du att din dagliga kontakt med ert CRM-system handlar om att mata in information i systemet, och att du får relativt få insikter eller matnyttig information tillbaka som belöning? Då är du redo för ett mer intelligent system.

Vi ser oss som en partner, inte en systemleverantör, till våra kunder. Oavsett system ger vi stöd från första stund genom att tillföra kunskap och vår erfarenhet. Och vi står stadigt vid rodret från förstudie och uppstart av projektet till överlämning och förvaltning av systemet.

Vårt mål är att hjälpa dig få ett CRM-system som avlastar verksamheten med analyser och beslut, så att säljare och andra kan arbeta proaktivt i kontakten med era kunder.

CRM AUDIT

Hur kan ditt befintliga system bli smartare? Vi bidrar gärna med nya tankar kring hur du kan arbeta smartare och mer proaktivt i ditt nuvarande system.

Vi kan också göra en målanalys, för att säkerställa att systemet verkligen kan ge dig de analyser och som du förväntar dig av det.

Och i värsta fall, om dina förväntningar överträffar systemets förmåga, då kan vi hjälpa dig med en kravspec på ett mer intelligent system.

 

UTVÄRDERING

Vi hjälper er med en målanalys av befintligt system och hjälper er med en kravspec inför en upphandling av nytt CRM-system.

IMPLEMENTERING

Vi hjälper er med en strategi för implementering så förankring och informationsspridningen blir optimal. Sen genomför vi projektet i iterationer tillsammans låter lösningen växa fram stegvis.

UPPGRADERING

Vi har kunskapen, metoden och tekniken för att optimera din CRM-investering och erfarenheten att smidigt uppdatera er Pivotal-lösning.

Med oss håller ni er CRM-plattform uppdaterad med förbättringar och nya applikationer.

TECHNICAL ACCOUNT MANAGER

Ni har ständigt tillgång till en CRM-expert som ser till att ni får ut det mesta av er investering.

Fortlöpande ger vi er vägledning och rekommendationer och ser till att lösningens tekniska infrastruktur fungerar till sin fulla potential.

LÄS VÅR GUIDE OM LYCKAD IMPLEMENTERING:

VILL DU VETA MER?
HÖR AV DIG TILL OSS.

+46 8 638 04 00
contact@chessit.se

LÄS MER OM CHESSITS ERBJUDANDE

 CRM