Kom igång med Creatio

Creatio är en amerikansk snabbt växande global leverantör av processdriven CRM. Det som primärt särskiljer produkten från övriga CRM-lösningar är den kraftfulla BPM-motorn (Business Process Management). Den gör det lika enkelt att sätta upp stöd för verksamhetens nuvarande processer som att anpassa processerna till nya förutsättningar i framtiden. Därtill så ligger Creatio i framkant när det gäller att tillämpa artificiell intelligens (AI) som alltmer genomsyrar produkten. Redan i standardutförande så finns ett omfattande processdrivet stöd för marknadsföring, försäljning, fakturering, projekt och ärendehantering. Och på den integrerade marknadsplatsen finns ett stort utbud av allt från enskilda processer och funktioner till kompletta branschlösningar att ladda ner. 
 Creatio växer snabbt och har i skrivande stund (december 2017) över 7000 kunder globalt. ChessIT är första partnern i Norden, globalt så finns det över 450 partners.
Creatio utnämndes under Q4 år 2016 av Forrester Research till en av 5 ledande CRM-aktörer i  The Forrester Wave™: CRM Suites for Midsize Organizations.

PROVA GRATIS I 14 DAGAR!