Intelligenta CRM-system

- för dig som vill ta er verksamhet till en smartare nivå

VÄLJ ETT CRM-SYSTEM SOM VISAR VÄGEN TILL KUNDEN

För att sälja mer på en hårt konkurrensutsatt marknad behöver du arbeta smartare. Vi erbjuder lärande lösningar som ser vilka marknadsaktiviteter som är effektiva och var potentialen för merförsäljning finns hos dina kunder, som vet vilka offerter som har störst sannolikhet till affär, och som berättar vilka kunder du kan prioritera bort. Allt för att optimera din tid och ditt resultat.

Vi tror att du vill ha ett systemstöd som avlastar och adderar mervärden. Inte ett system som bara ger dig rapporter med historik, utan som bidrar med analys och intelligens. Ett intelligent CRM-system som ger dig verklig nytta i ditt arbete kort sagt.

Vi har därför valt att arbeta med bpm’online och Pivotal CRM. Båda är flexibla plattformar som gör det enkelt att skräddarsy systemstödet för din affärsprocess och inte tvärtom. Plattformarna erbjuder applikationer som är lätta att använda och enkelt kan konfigureras till alla organisationer i alla branscher, stora som små. Fördelarna är många:

  • Brett utbud av moduler och funktioner.
  • Fullt skalbara system som gör att lösningen kan växa i takt med ert företag.
  • Starkt stöd för komplexa säkerhetslösningar och begränsad insyn mellan avdelningar.
  • Kraftfulla verktyg för integrationer med andra system.
  • Integrerade med Outlook m.fl.
  • Innehåller kraftfull inbyggd funktionalitet för urval, rapporter och BI.
Bpm'online

Bpm'online

Läs mer om bpm'online

Pivotal CRM

Pivotal CRM

Läs mer om Pivotal CRM

OUT OF THE BOX

Det finns ett antal moduler som ni kan välja att lägga till i ert CRM-system. Antigen körs de direkt “out-of-the-box” eller så anpassar vi modulerna till er unika affärsprocess.

MOBILITET

Självklart kan ni få tillgång till er Pivotalklient och plattform på alla typer av enheter.  Det inneär att rätt information och analys är tillgänglig när du behöver den – i bilen på väg till mötet, på kontoret eller hemma i soffan.

ANVÄNDARVÄNLIG

Med våra flexibla plattformar kan ni kontinuerligt, och till en låg kostnad forma er lösning utefter era unika behov och visioner.

VAD SKILJER EGENTLIGEN
ETT CRM-SYSTEM FRÅN ETT ANNAT?

Vårt kortaste svar är INTELLIGENS. De flesta system har samma funktioner, och alla har mobilitet. En del är användarvänliga. Men viktigast av allt, bara några få gör dig smartare.

Skillnaden i intelligens är tydlig när du tar ut information från systemet. Vilken av nedanstående GPS:er vill du ha om du arbetar med försäljning eller är chef? Den som ger dig historik, eller den som ger dig en färdbeskrivning till målet?

SE VÅR FILM OM INTELLIGENTA CRM-SYSTEM

LÄS MER OM CHESSITS ERBJUDANDE

 CRM