Systemutvecklare: juniora och seniora

Vi söker dig med en stor portion nyfikenhet och driv. Nu har du chansen att komma till ett välmående bolag där det satsas för framtiden och ditt bidrag kommer att vara en viktig del i bolagets expansion. Våra värderingar Innovation, Kompetens, Kvalitet och Engagemang utgör kärnan i vår verksamhet och förhoppningsvis kan vi nyttja dina starka sidor och färdigheter för att uppnå dessa både internt och mot kund.

Hos oss får du chansen

Du är aldrig en i mängden hos oss och ditt bidrag är alltid en viktig del av vår verksamhet. Vi vet att vår inställning och vårt engagemang är nyckeln till att vi alltid kommer i mål med hög kvalitet till våra kunder. Vår vardag handlar främst om .Net, C#, SQL och arbetsuppgifterna är

 • Programmering, test och dokumentation
 • Skriva lösningsförslag
 • Arbeta fram lämpliga tekniska lösningar
 • Aktivt medverka i utvecklingsprojekt, från första workshop till lanserat system
 • Agera kontaktperson för kundsystem i förvaltning

Är du mer senior som systemutvecklare innebär det även att

 • Leda och coacha utvecklingsteam
 • Kontaktperson och utvecklingsansvarig för kundsystem i förvaltning
 • Säkerställa god kvalitet i arbete och test
 • Ansvara för de tekniska lösningarna i projekten.
 • Ansvara tillsammans med projektledare för kravinsamling och analys hos kund
 • Omvandla kundens behov till flexibel systemarkitektur/design
 • Releasehantering

Den vi söker

Du triggas av tanken att i ett tidigt skede komma till det lite mindre bolaget som befinner sig i en häftig tillväxtresa och få chansen att utvecklas tillsammans med oss. Du kommer trivas i vår kultur om du är nyfiken, lösningsfokuserad och ödmjuk. Du gillar att jobba i team samtidigt som du finner stor stolthet i dina personliga leveranser. Att ha roligt på jobbet är en självklarhet för alla anställda på ChessIT och vi är övertygade om att du delar den inställningen! 

För att lyckas i rollen bör du ha en vana i att arbeta strukturerat med god uthållighet och noggrannhet, samtidigt som du ser det som självklart att alltid stötta dina kollegor i deras arbetsuppgifter. Eftersom mycket av vårt hantverk skapas i .Net, C#, SQL är det bra om dina erfarenheter är inom samma område. Vi är dock fullt medvetna om att ingen kan allt och vi bidrar gärna till din personliga utveckling genom att dela med oss av det vi kan! Minst lika viktigt för att du ska göra intryck och lyckas hos oss är din inställning och viljan att ständigt utvecklas. Genom din energi och glädje att dela med dig av din kunskap bidrar du med en stor del till vår framgång.

Vi delar med oss av framgången
Hos oss på ChessIT får du möjligheten att vara en del av ett genuint och positivt gäng i ett bolag där du både kan påverka verksamheten och utvecklas i takt med den. Vi erbjuder en arbetstillvaro som dagligen präglas av en stark teamkänsla, fokus på ett inspirerande arbete, arbetsglädje, personlig utveckling och möjligheten att få livspusslet att gå ihop.  Hos oss är alla fast beslutna om att göra ChessIT till det härligaste och mest erkända bolaget i vår bransch. Det ska vara både roligt och stimulerande att gå till jobbet! Tillsammans skapar och delar vi ChessITs framgång och därför är personlig utveckling ett prioriterat område för alla hos oss.

Sist men inte minst, vi sitter i öppna och generösa lokaler intill Mörby Centrum. Här ges möjlighet till det mesta, närhet till både buss, tunnelbana, parkering, bra utbud av lunchrestauranger, träningsmöjligheter och shopping. Hör av dig till oss och vi öppnar dörrarna för något nytt … !

Kontakta Johan Granqvist, 0702 848578
johan.granqvist@chessit.se