Johan Granqvist ny VD på ChessIT

ChessIT har under mer än 10 år framgångsrikt levererat verksamhetsanpassade CRM-lösningar som gjort skillnad till det bättre för många företag i deras kundrelationer. När ChessIT nu beslutat att inleda en satsning på att bli den ledande leverantören av tjänster och lösningar inom strategisk CRM så har man tagit beslut om att rekrytera en ny extern VD för att ytterligare stärka upp hela sin leverans och upplevelse mot nya och befintliga kunder.
Johan Granqvist, född 1984, har i sina tidigare uppdrag framgångsrikt byggt upp organisationer samt team och han har vidare stor kunskap och ett stort intresse för försäljning, såväl inbound som outbound. Johan har ett mycket gott affärsmannaskap och han sätter stor prestige att leverera maximal kundnytta i alla kundrelationer.

“Att Johan tackat ja till att leda ChessIT i sin resa mot att blir den ledande leverantören av strategisk CRM är oerhört glädjande. Jag är övertygad om att Johan har alla de verktyg som är nödvändiga för att leda ChessIT mot sitt mål om att bli den bästa leverantören av strategisk CRM avseende såväl produkter som tjänster, säger Joakim Dahlgren styrelseordförande i ChessIT”

“Det är en spännande bransch som ligger i ständig utveckling och ChessIT som bolag känns helt rätt med sin långa erfarenhet och stora kompetens inom strategisk CRM. Jag ser verkligen fram emot att komma igång tillsammans med kollegor och kunder i resan mot att bli den ledande aktören inom strategisk CRM, säger Johan Granqvist”

Om ChessIT
ChessIT hjälper företag stärka konkurrenskraften med en bättre kundupplevelse och effektivare processer genom att införa och anpassa intelligenta CRM-lösningar. ChessIT har mer än 20 års erfarenhet inom CRM och är verksamma på den nordiska marknaden via huvudkontoret i Stockholm.
För mer information kontakta
Joakim Dahlgren, Ordförande ChessIT AB, 070-979 03 05
Johan Granqvist, VD ChessIT AB, 070-284 85 78