Creatio etablerar sig i Norden genom partnerskap med ChessIT

Amerikanska BPM- och CRM-leverantören Creatio, utsedd av både Forrester och Gartner som utmanare i CRM-branschen, etablerar sig i Norden genom partnerskap med det svenska konsultföretaget ChessIT, vilket gör ChessIT till första och enda helhetsleverantören av systemet i Norden.

ChessIT och Creatio inleder nu ett partnerskap som gör ChessIT till Creatios första integratör på den nordiska marknaden. Creatio, som är en erkänd utmanare till etablerade systemleverantörer inom CRM, får därmed en lokal förankring på den nordiska marknaden.

Partnerskapet innebär att nordiska företag som vill använda Creatios kombinerade BPM- och CRM-system nu har en lokal partner som säljer, implementerar, rådger och hjälper till när det behövs.

With a strategic alliance of Chess IT and Creatio, we provide a local touch point for businesses in the Nordic region who want to benefit from the top-notch intelligent tools designed to streamline and automate key business processes. We experience that more and more companies demand for intelligent CRM solutions to help them streamline customer-facing processes and gain a genuine competitive advantage.” berättar Alex Donchuk, Global Channel Director hos Creatio.

 ”Vi ser Creatio som en fantastisk plattform för våra kunder som vill digitalisera, automatisera, effektivisera och kvalitetssäkra sina affärsprocesser, allt från leadsgenerering till fakturering. Vi letar alltid efter nytänkande systemleverantörer som skapar kundnytta på riktigt, och är glada över partnerskapet med Creatio.” säger Lars Bång, VD på ChessIT.

”Det som särskiljer Creatio från konkurrenterna är den unika kopplingen mellan BPM-motorn och ett heltäckande CRM-system, som gör det möjligt att snabbt skräddarsy systemet för att automatisera sina processer. Med Creatio i vår portfölj så kan vi erbjuda ett väldigt kraftfullt verktyg till kunder som vill skapa konkurrensfördelar genom smarta lösningar.” tillägger Christian Sjögren, CTO på ChessIT.

Läs mer och prova Creatio kostnadsfritt här

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Granqvist, VD ChessIT

lars.bang@chessit.se

0702 848578

 

Christian Sjögren, CTO ChessIT

christian.sjogren@chessit.se

073-980 97 01

Om Creatio

Creatio är ett kraftfullt affärsprocessverktyg (BPM) och CRM-stöd på en och samma plattform. Det är ett processdrivet system för automatisering av marknadsföring, försäljning och kundservice som erbjuder möjligheten att snabbt och enkelt införa fördefinierade och välutvecklade processer. Företag kan därför på kort tid börja använda systemet i sin dagliga verksamhet. Systemet kan också anpassas utifrån specifika verksamhetsbehov. Resultaten kommer snabbt i form av en förbättrad kundupplevelse och ökad effektivitet.

De har tusentals användare världen över som uppskattar systemets engagerande interface som ger en användarupplevelse utöver det vanliga. Den är ren och fri från överflödig information och hjälper användaren att hålla fokus på relevanta uppgifter.  Creatio ger valfriheten att köra i Cloud eller att drifta själv.