Johan Seltborg ny vd på ChessIT

ChessIT inleder en satsning för att bli den ledande leverantören av tjänster och lösningar inom strategisk CRM. Johan Seltborg träder nu in som vd för att leda arbetet och rusta organisationen med målsättningen att dubbla omsättningen inom tre år.

– Det känns väldigt inspirerande att vara en del av den satsning som ChessIT gör för att bli ledande inom strategisk CRM. Det finns en stark inneboende kraft i bolaget med stor kompetens inom bland annat systemutveckling, säger Johan Seltborg, ny vd på ChessIT.

Johan Seltborg kommer närmast från Inerventions AB där han arbetat som vd sedan 2014.

Förutom en ny vd ska ChessIT även rekrytera en extern styrelseordförande. De båda grundarna Lars Bång och Christian Sjögren arbetar kvar operativt i bolaget.

– Våra medarbetare får nu mer renodlade roller, vilket både effektiviserar arbetet och möjliggör en snabbare tillväxt. Jag är väldigt glad över att vi har fått Johan ombord med sin gedigna erfarenhet av internationell försäljning, marknadsanalys och förändringsarbete, säger Lars Bång, vice vd på ChessIT.

Om ChessIT

ChessIT hjälper företag stärka konkurrenskraften med en bättre kundupplevelse och effektivare processer genom att införa och anpassa intelligenta CRM-lösningar. ChessIT har mer än 20 års erfarenhet inom CRM och är verksamma på den nordiska marknaden via huvudkontoret i Stockholm.

För mer information kontakta
Johan Seltborg, vd ChessIT AB, 070-750 23 99
Lars Bång, vice vd ChessIT AB, 08-562 485 42